Nederlandse Bugatti Veyron met Mansory uitlaat!

Nederlandse Bugatti Veyron met Mansory uitlaat!

De Bugatti Veyron heeft lange tijd een aantal records op zijn naam gehad zoals ”de snelste en duurste productie auto ooit gemaakt”. Inmiddels is de ongelofelijke Koenigsegg Agera R weer een tikkeltje sneller. Maar de titel ”Best klinkende supercar” heeft de Bugatti Veyron nooit gekregen. Nederlandse eigenaar van een Bugatti Veyron, Michel Perridon (geschat vermogen: 260 miljoen), besloot dat het tijd was daar wat aan te doen en bracht zijn Bugatti Veyron naar het Duitse Mansory!

Bugatti Veyron - www.hartvoorautos.nl

Als je je Bugatti Veyron bij Mansory achterlaat kun je hem vervolgens weer ophalen in een totaal ander jasje. Zo heeft Mansory twee verschillende types die zij van de Veyron kunnen maken.

Bugatti Veyron Mansory Linea Vincero - www.hartvoorautos.nl

Bugatti Veyron Mansory Linea Vincero - www.hartvoorautos.nl

De eerste is de Linea Vincero welke 1.109 pk en 1.310 Nm koppel ter beschikking heeft en uiteraard is ook de buitenkant aangepast! De tweede is de Linea d’Oro, welke een verbeterde versie is van de eerdere Veyron door Mansory.

Bugatti Veyron Mansory Linea Vincero D'Oro - www.hartvoorautos.nl

Hou je niet van al die poespas en wil je het liever wat subtieler doen? Dan kun je net zoals Michel Perridon alleen gaan voor een onderstel upgrade en een Mansory uitlaat. Meneer bracht zijn ”gewone” Bugatti Veyron, met een prijskaartje van 1,8 miljoen euro in Nederland, en zijn Veyron Grand Sport, welke 2,2 miljoen euro kost, allebei richting Mansory. Lucky spotter Willem was er als de kippen bij om de Veyron met zijn nieuwe uitlaatsysteem vast te leggen!

Wist je trouwens dat de Nederlandse Grand Sport afgelopen jaar deelnam aan de Gumball 3000? Met de Veyron Grand Sport, onder de naam ”Team Trust” werd de wereldberoemde Gumball rally gereden.

Bugatti Veyron Grand Sport - www.hartvoorautos.nl

Bugatti Veyron Grand Sport 'Team Trust' - Gumball 3000 - www.hartvoorautos.nl

Foto’s door Marc de Haan & Philippe Collinet Photography.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.