Nederlander verkoopt zijn straatlegale BMW M6 GT3

Nederlander verkoopt zijn straatlegale BMW M6 GT3

De meesten van jullie kennen deze wagen wel. Een BMW M6 die volledig is omgebouwd naar GT3-spec, en wel straatlegaal is! We zien hem vaak voorbijkomen op het internet, en nu is dat in de vorm van een advertentie!

Het is dus een volle race-wagen. Toch mag ‘ie met zijn gigantische achtervleugel de weg op. De basis van dit project is een BMW M6 met Competition Pack. De 4 liter V8 werd compleet verbouwd naar een 4.2 liter V8, die samen met twee turbo’s een vermogen produceert van ruim 800 PK! Dit vermogen wordt via een zeventrapsautomaat met dubbele racekoppeling op de weg gezet, met als resultaat dat deze M6 GT3 in slechts 2.7 seconden van 0 naar 100 kan sprinten! De topsnelheid bedraagt ruim 340 kilometer per uur, op deze snelheid genereert de enorme taartschep 800 kilo aan downforce!

Wat het mag kosten? Voor 325.000 kan jij ermee over de weg scheuren. Ook krijg je het bijbehorende Instagram-account erbij. Wanneer je hem koopt wordt de auto volledig opnieuw gewrapt naar een BMW Motorsport-wrap naar keuze. Reden van verkoop? Nieuw project! In de toekomst zullen we een Ferrari 458 tegenkomen die volledig omgebouwd is naar GT2-spec!

De advertentie kun je hier zien!

Foto’s van Mike.Mes
Instagram: Mike.Mes
Facebook: https://www.facebook.com/MikeMesPhoto/
Website: https://www.mikemes.com/

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.