Nederland is een BRABUS rijker [WheelClinic Special]

Nederland is een BRABUS rijker [WheelClinic Special]

Brabus 700

‘Brabus, voor wanneer je AMG maar magertjes vind’. Het zou zomaar de lijfspreuk van de tuner kunnen zijn. Want waar AMG al monsters produceert, gaat Brabus nog een stapje verder. 

En dat de tuning van Brabus niet iedereen kan bekoren, dat was ons bekend, maar gelukkig mogen wij samen met jullie een overheerlijke creatie van Brabus verwelkomen op ons Nederlandse wegennetwerk!

Verrasten we jullie eerder al met een gloednieuwe BMW 5-serie op een setje Hamann Motorsport Challenge wielen uit de stal van Wheelclinic, vandaag knallen we je woonkamer/auto/kantoor in met een matzwarte koppelbeul, genaamd de Brabus 700!  Jawel, WheelClinic verwelkomt een van de meest duizelingwekkende creaties van de Duitse tuner in ons kikkerlandje!

Een E 63 S met 700 pk en 950 Nm, dat is nogal wat matzwarte materie schoon aan de haak. Als we voor onszelf spreken, zijn we maar al te blij dat er ook Nederlanders zijn die het aandurven om de ietwat excentrieke tuner-speeltjes aan te schaffen. Want excentriek, dat is een Brabus 700 wel. Vind je de matzwarte kleur niet opvallend, dan is het wel het carbon over de hele auto wat je oogbal subtiel naar zich toetrekt om nog maar te zwijgen over de ongelooflijk dikke 21 inch velgen. En mocht de auto je dan nog niet opvallen, dan wordt je er bij het intrappen van het gaspedaal wel op geattendeerd dat er een grote boze wolf op het punt kan staan een rookgordijntje op te trekken.

Mocht jij nou denken ‘Ik wil de tweede Brabus 700 van Nederland hebben!’ Of alleen het 21 inch Brabus-lichtmetaal. Dat kan geregeld worden. Check even de website van Wheelclinic of ga even langs voor een kop koffie en een babbeltje op de Ohmstraat 10J in Nijkerk!

Brabus 700

Brabus 700

Brabus 700

Brabus 700

Brabus 700

Brabus 700

Brabus 700

Brabus 700

 

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.