Na de Aventador SVJ, is ook de Aventador SVJ Roadster bevestigd!

Na de Aventador SVJ, is ook de Aventador SVJ Roadster bevestigd!

Aventador SVJ Roadster

Nog geen week geleden berichtten we jullie over de ultieme Aventador, de SVJ en nog geen week later is er het nieuws dat er ook een SVJ Roadster gaat komen!

Het staat nog vers in ons geheugen gegrift, de Aventador SVJ komt eraan in een gelimiteerde oplage van 63 stuks. En terwijl de productie nog moet beginnen, blijkt dat Lamborghini niet alleen de naam ‘Aventador SVJ’ heeft vast laten leggen, maar ook ‘Aventador S Coupe, Aventador S Roadster en Aventador SVJ Roadster’. 

En dat is niet eens zo heel gek, want Lamborghini haalde hetzelfde trucje uit met de Huracan Performante en de Huracan Performante Spyder.

Hoeveel er geproduceerd gaan worden en vanaf wanneer, dat weten we niet, maar de render (afkomstig van Aksyonov Nikita) is heerlijk en houdt nog even de zomer in onze bol. Het zou ons niet verbazen als er, net als van de dichte SVJ, 63 stuks van de open SVJ’s gebouwd gaan worden. Stel je even voor, 770 pk die door de 6,5 V12 met bruut geweld naar buiten worden geperst en dan zonder dakje!

Feit is wel dat de Aventador SVJ met dak een al bijna misselijk makende €500.000,- gaat kosten en dat betekent dat er met de Aventador SVJ met uitneembaar dak nog een schepje, of een gerust een schep bovenop komt. Begin maar alvast met sparen. (Of neem een tweede hypotheek, kan ook) Voor nu nog even wat plaatjes van de ‘gewone’ SVJ.

Aventador SVJ

Aventador SVJ

Aventador SVJ

Aventador SVJ

Aventador SVJ

Aventador SVJ

Aventador SVJ

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.