Murcielago LP670-4 SV crasht, bestuurder nergens te bekennen

Murcielago LP670-4 SV crasht, bestuurder nergens te bekennen

In India heeft de eigenaar/bestuurder van deze Lamborghini Murcielago LP670-4 Super Veloce na het crashen van zijn auto, de plek van het ongeval te voet verlaten. Lokale media melden dat de bestuurder de kentekens van de auto heeft verwijderd alvorens er vandoor te gaan.

Hoewel er waarschijnlijk niet al te veel LP670-4 SV’s rondrijden in India en het vinden van de eigenaar niet al te moeilijk moet zijn, bleken de eigendomspapieren van de auto gewoon in het dashboardkastje te liggen. Volgens de media verschenen de bodyguards van de betreffende eigenaar later op de plek van het ongeval om de autoriteiten te woord te staan.

De auto werd meegenomen naar Tilak Marg politiebureau en zal vermoedelijk worden onderzocht op aanwijzingen en vervolgens worden opgeslagen, terwijl de politie verder onderzoek doet naar het incident. De achterkant van de auto is zwaar beschadigd, het achterwiel is volledig verwijderd met het achterspatbord flink open gescheurd. Verder is er waarschijnlijk nog de nodige schade te vinden aan de voorzijde van de auto.

Een politiewoordvoerder liet weten::
Somebody must have taken the sports car for a late-night spin as the roads are usually deserted and stepped on the gas not knowing its extreme acceleration capabilities.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.