Mr StreetGasm onthuld nieuwe wrap!

Mr StreetGasm onthuld nieuwe wrap!


Wie StreetGasm kent, weet dat de man achter de schermen niemand minder is dan Mr. StreetGasm zelf. Maurice Hartsuiker is de oprichter van deze dikke supercarclub in Nederland, die de meest indrukwekkende rally’s en evenementen organiseert. Vanmiddag heeft Mr. StreetGasm persoonlijk via zijn Instagram account de nieuwe wrap onthuld.

SG2K 12

Als je bekend bent met StreetGasm, dan ken je waarschijnlijk ook SG2K, oftewel StreetGasm 2000. Dit is een van de meest epische rally’s waarbij StreetGasm met de meest exclusieve super- en hypercars in diverse thema’s door verschillende landen reist. Vorig jaar zijn ze zelfs naar een ander continent gereisd, namelijk Marokko. Dit jaar staat SG2K 12 op de planning, waarbij de route van Praag naar Dubrovnik gaat. Uiteraard mag de opvallende supercar met een dikke wrap van Mr. StreetGasm zelf niet ontbreken, en deze heeft hij dan ook onthuld – en wat ziet hij er geweldig uit! Deze keer is SG2K 12 volledig afgestemd op de kleurenstijl van deze editie van SG2K waarin hij ook is gewrapt. Het belooft dus weer een waanzinnig evenement te worden!

McLaren 600Lt

Maurice rijdt deze dikke McLaren ook alweer een tijdje en heeft al een aantal keer dikke stickers erop gehad. Toch vinden we deze McLaren 600Lt in alle kleuren wel heel dik. Leuk feitje: deze McLaren is normaal gesproken niet oranje, maar rood van kleur! Hieronder kan je op de foto zien hoe de auto er normaal gesproken uit ziet. Uiteraard zijn de stickers er door StreetGasm zelf opgedaan!

bron: www.streetgasm.com

StreetGasm op SupercarMadness

Niet alleen kunnen we de dikke supercars van deze dikke club zo nu en dan spotten tijdens hun evenementen. Ook is StreetGasm aanwezig bij SupercarMadness op TT Assen op 19 mei.


Anita Polet

Anita is dol op motoren en (super)cars! Het liefst met zoveel mogelijk herrie zo hard mogelijk.