Mr StreetGasm koopt opnieuw een Nissan GTR!

Mr StreetGasm koopt opnieuw een Nissan GTR!

Vandaag was op het Instagram account van Maurice (beter bekend als Mr_Streetgasm) te zien dat hij weer iets nieuws aan zijn collectie heeft toegevoegd. Namelijk een Nissan GTR uit 2013. Veel van zijn nieuwe volgers weten misschien niet dat hij een verleden heeft met Japanse auto’s, waaronder dus de Nissan GTR.

Foto’s via: @Mr_Streetgasm

Vele kennen Maurice inmiddels wel door de super/hypercar ritten, -events en -trainingen welke hij met StreetGasm organiseert. Maar niet iedereen weet dat hij jaren geleden begon met het organiseren van ritten voor veelal Japanse tuning auto’s, zelf heeft hij dus ook de nodige JDM auto’s in zijn bezit gehad. Met als uitblinkers zijn Toyota Supra en Nissan R34 GTR.

De R34 GTR was voor Maurice zijn eerste, maar zeker niet zijn laatste. De opvolger van de blauwkleurige R34 was dan ook een R35 GTR, welke te herkennen was aan de meerdelig rode wielen, matte wrap en rode details.

Maurice verteld ons dat zijn liefde voor JDM nooit is weg gegaan, en hij altijd een zwak heeft gehad voor de GTR. Toen na een rit door de Pyreneeën een deelnemer vroeg of hij deze GTR wilde overnemen, was de keuze dan al snel gemaakt. Inmiddels zijn wij een aantal maanden verder en staat de auto op stal naast zijn bekende McLaren 600LT.

De auto heeft nog maar 23.000km op de teller en is volledig standaard. Maar voor degene die denkt dat de auto dan ook standaard zal blijven, heeft het flink mis! De plannen over wat er zal gaan gebeuren met de auto zijn al gemaakt. Met dingen als; andere velgen, veel carbon, verlaging, uitlaat systeem en zo’n 800PK. Als je Maurice kent, weet je dat dit het volgen zeker waard zal zijn! Wij zullen zodra de auto de nodige updates gehad heeft, hier zeker weer verslag over doen.

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.