Mooie dames + Gumball 3000 Ferrari 599 GTO

Mooie dames + Gumball 3000 Ferrari 599 GTO

Iedereen die ook maar een beetje van exclusieve auto’s houdt, heeft wel eens gehoord van de Gumball 3000. Teams met de meest dure en snelle auto’s, rijden in 6 dagen 3000 mijl en gaan van feestje naar feestje. Met de Gumball 3000 doen vaak internationale sterren mee, zo hebben bijvoorbeeld Xzibit, Tony Hawk, David Hasselhoff, David Guetta deelgenomen aan dit spektakel.

Maar de Gumball 3000 is niet alleen voor mensen die bekend zijn bij het grote publiek. Vorig jaar deed er bijvoorbeeld ook een Nederlander mee (klik), en dit jaar kunnen we weer een ander Nederlands team verwachten. Vandaag was namelijk de onthulling van de deelnemende auto van Team Autogespot.

Op het circuit van Zandvoort was een pitbox ingericht voor de Ferrari 599 GTO, waarmee de heren dit jaar de Gumball 3000 gaan rijden. Ontzettend gaaf en een droom voor hen die uitkomt!
De Ferrari 599 GTO is helemaal volgeplakt met kleine foto’s van andere exclusieve auto’s, dit zijn foto’s van auto’s die de afgelopen jaren ”spot van de dag” zijn geweest op de website van Team Autogespot.

Dit Nederlandse team rijdt niet alleen met de 599 GTO de Gumball 3000; ook rijden ze mee met een Cadillac Escalade. Hier zitten de overige teamleden in inclusief twee promotie dames.
Deze dames moeten alleen nog gekozen worden, en hiervoor komen zeven dames in aanmerking. Echter kunnen er maar twee mee… Welke heeft jouw voorkeur?

Naast dit Nederlandse team, zou er dit jaar ook een Nederlandse Bugatti Veyron Grand Sport mee doen, welke al in Amerika is gesignaleerd!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.