Monaco 2013 – Uitgelicht Porsche 918 Spyder

Het is een groot paradijs hier in Monaco, de ene supercar na de andere! Inmiddels hebben wij al heel wat bijzonders gezien hier, maar vandaag kwamen wij wat tegen wat wel erg exclusief is….

Inmiddels hebben Ferrari en Mclaren al hun nieuwe supercar onthuld, Porsche blijft achter want de officiële onthulling van de 918 spyder is nog niet geweest. Dus hoe groot is de kans om er nu al één tegen te komen op straat? Ja, die kans is klein…Ook wij waren erg verbaasd toen we deze nieuwe super-Porsche zagen!

De Porsche 918 spyder  zal zeker niet achterblijven bij de Mclaren P1 en Ferrari LaFerrari, dit is bevestigd door een klant die alle drie de auto’s besteld heeft. Hij is speciaal uitgenodigd bij Porsche om te testrijden, voor de introductie! Ook dit is heel bijzonder, Porsche doet niet aan afplakken van details, ze houden niets geheim!

Speculaties gaan dat de 918 spyder rond de 900 pk zal liggen, met een waanzinnig koppel mede door zijn hybride systeem (ja, wat een groen model!!).

Bekijk nu snel de foto’s van deze prachtig martini uitgevoerde 918 spyder!

Top Marques 2013 hart voor autos ansho-1731 Top Marques 2013 hart voor autos ansho-1749 Top Marques 2013 hart voor autos ansho-1751 Top Marques 2013 hart voor autos ansho-1755

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.