Monaco 2013 – Dag 1 (Aankomst)

Monaco 2013 – Dag 1 (Aankomst)

Zoals velen van jullie onderhand wel weten, is april de maand van Top Marqués Monaco. Dit jaar, 2013 is de crew van HartvoorautosNL uiteraard weer aanwezig om verslag te doen van de enige echte live supercar beurs ter wereld.

Van donderdag 18 t/m zondag 21 april is Top Marqués Monaco 2013 geopend. De beurs vindt plaats in het Grimaldi forum te Monaco, op deze beurs staan de meest exclusieve auto’s die niet te zien zijn op een standaard AutoRai o.i.d. Merken als Koenigsegg, GTA, Savage Rivale, Saker en Pagani showen hun mooiste speeltjes, maar niet alleen de merken zelf staan op de beursvloer, ook verschillende tuners zoals MTM, Hamann, ABT en Brabus staan op de vloer met hun nieuwste creaties!

Voor dat het zover is zijn wij vandaag (een dag van te voren) al aangekomen in Monaco, ongeveer 14 ur rijden van midden nederland. Eenmaal de stad binnen gereden is het spektakel waanzinnig in de straten van deze fuck-the-crisis stad! Wij hebben gekozen voor een hotel dichtbij alle drukke gebieden in Monaco, zo zie je dat rond het Casino plein en rond het Grimaldi forum al de meest exclusieve speeltjes rond toeren voordat ze morgen de vloer op gaan!

Uiteraard zal de organisatie van www.hartvoorautos.nl zorg dragen voor een mooi video verslag van deze dagen, dit zal begin volgende week online staan!

Bij deze alvast wat foto’s voor een eerste impressie.

Morgen zullen de eerste foto’s van Top Marqués online staan, dus ik zou zeggen stay tuned!

TopMarques-0405 TopMarques-0397 TopMarques-0391 TopMarques-0385 TopMarques-0330 TopMarques-0314 TopMarques-0272 TopMarques-0292 TopMarques-0303 TopMarques-0306

 

 

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.