Modena Trackdays | 30/31 Juli 2013 | Spa Francorchamps

Modena Trackdays | 30/31 Juli 2013 | Spa Francorchamps

Modena Motorsport viert zijn 30ste verjaardag tijdens de Modena Trackdays volgende week dinsdag, 30, en woensdag, 31 juli op het circuit van Spa-Franchorchamps in Belgie.

Ferrari FXX at Modena Trackdays - www.hartvoorautos.nl

Geschiedenis
Uwe Meissner kan terugblikken op 30 jaar “Modena Motorsport”. Zijn bedrijf gevestigd in Langenfeld, slechts een paar minuten rijden van Keulen en Leverkusen, is gespecialiseerd in de verkoop en de hoogwaardige restauratie van historische Ferrari’s en raceauto’s van verschillende merken van vele jaren uit de automobiele geschiedenis.

20 jaar geleden, nodigde Modena Motorsport klanten en vrienden uit op hun eerste openstaande evenement met als doel hen de mogelijkheid te geven om met hun auto’s rijden op de circuits van de Nürburgring en Spa-Francorchamps. Los van enige race-stress en in een vertrouwde sfeer.

Deze gebeurtenis telt nu als een van de top Ferrari gebeurtenissen in de wereld dankzij de meer dan 200 aanwezige Ferrari’s van alle modeljaren, historische F1 auto’s en andere legendarische sportwagens en prototypes. Aan het einde van het evenement zal een jury de mooiste auto’s kiezen met een Concours d’Elegance.

Ferrari F50 at Modena Trackdays - www.hartvoorautos.nl

In de afgelopen jaren, kreeg het evenement meer en meer fans en deelnemers uit Duitsland, Zwitserland, Nederland, België, Groot-Brittannië, Luxemburg, Costa Rica en vele andere landen. Een hoogtepunt in de afgelopen jaren was de aanwezigheid van de zes keer Le Mans-winnaar Jacky Ickx. Naast het rijden met zijn auto’s, deelt hij zijn kennis en expertise met de deelnemers.

Het evenement heeft zijn weg al gevonden in de internationale media en veel fotografen en cameraploegen zijn gelukkig welkom op de Modena Trackdays.

Ferrari F40 at Modena Trackdays - www.hartvoorautos.nl

Meer informatie en aanvraagformulieren zijn te vinden op www.modena-trackdays.com.

Uwe Meissner en zijn team kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op de Modena Trackdays 2013 in Spa-Francorchamps – wederom met Jacky Ickx, een van ‘s werelds meest succesvolle racer. Ferrari-fans zullen de mogelijkheid hebben om de fascinatie te voelen – het evenement is open voor het publiek.

Bij de ingang van het “paddock”, betalen de toeschouwers een bijdrage van € 20, – per persoon (1-dag ticket) – of € 35 (2-dagenkaart), de toegang tot de paddock en de pitstraat zitten daarbij inbegrepen.

Video’s van Modena Trackdays op de Nurburgring:

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.