Michael Schumacher weer uit bed!

Michael Schumacher weer uit bed!

Voor velen een held: Michael Schumacher. De Formule 1 coureur die vele records op zijn naam heeft staan, waaronder 91 Grand Prix overwinningen, 7 wereldkampioenschappen, en de meeste races gewonnen in 1 seizoen: 13. Op 29 december 2013 raakte de coureur zwaargewond bij een ski-ongeval.

Na vijf jaren van hevige revalidatie lijkt het eindelijk wat beter te gaan, al is er weinig informatie beschikbaar. Wat we wel weten is dat hij niet aan zijn bed gebonden is, en dat is al een hele vooruitgang als we kijken naar het revalidatieproces. Na een aantal chirurgische ingrepen werd Michael voor vijf maanden in een kunstmatige coma gehouden, wanneer hij ontwaakte mocht hij thuis verder herstellen. Vandaag de dag is Michael nog steeds aan het revalideren, hij ontvangt elke dag uitgebreide zorg van een team van verplegers en therapeuten, dat naar schatting zo’n 45.000 euro per week kost. Binnenkort viert de Formule 1 coureur zijn vijftigste verjaardag, maar op een publieke verschijning hoeven we niet te hopen, Michael en zijn familie zijn erg op hun privacy gesteld.

Bron: daily mail

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.