Met trots lanceren wij ons nieuwe platform…

Met trots lanceren wij ons nieuwe platform…

Met de verandering van het klimaat, kunnen wij niet verder met het promoten van auto’s die zorgen voor de opwarming van de aarde. Daarom dat wij doorgaan met een nieuw concept…

Met trots kunnen wij bekend maken dat wij vanaf morgen verder gaan als: Hart voor Fietsen! Vanaf dan zullen wij al het nieuws van de fiets wereld met jullie delen. Hiernaast zullen wij ook meetings en ritten door zowel binnen- als buitenland organiseren, tips delen hoe je het beste op het midden van de weg kunt rijden (zonder bel!) en de beste manieren hoe je ‘s avonds ZONDER lichten rijdt! Ook zullen wij jaarlijks zullen wij prijzen uitreiken zoals de; Hardste Bel-, Beste Dynamo- en Bakfiets van het jaar.

En de wielersport dan? Uiteraard doen wij het ook dagelijks verslag van! Het team bestaat uit onze verslaggevers; Beta Vus en Peli Kaan. Zij rijden al jaren op hoog niveau in de; 500 meter, Elektrische Eenwieler Competitie en weten alle in’s en outs over de wereld van de fiets. Morgen begint de Ronde van Vlaanderen, hierbij zullen onze verslaggevers al aanwezig zijn om het laatste nieuws naar buiten te brengen over deze spannende wielerronde!

Een fijne 1 April van het team van Hart voor Auto’s 😉

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.