Met een Ford Raptor over de Ring driften: Een kleine how-to

Met een Ford Raptor over de Ring driften: Een kleine how-to

Met een Ford Mustang kun je driften. Met eenzelfde Ford Mustang kun je mensenmassa’s omver kegelen. Met een Ford Raptor kun je ook mensenmassa’s omkegelen. Maar kun je met een Ford Raptor ook driften?

‘Ojazeeeeeker!’ luidt het antwoord. Vaughn Gittin Jr. doet het even voor. Hij kwam een kijkje nemen in de Groene Hel en zou een rondje Nurburgring gaan doen. Zijwaarts met zijn Ford Mustang wel te verstaan. Maarja, regen + Nurburgring + Ford Mustang = SAAAAAIII. Is ook allemaal zo makkelijk, hij kan de dekhengst met zijn ogen dicht laten zwiepen met de kont.

Nee, dan bel je de dichtstbijzijnde Ford-dealer en zegt ‘Gutentag, ich bin Vaughn Gittin Jr. und ich will gerne ein Ford Raptor von dir borgen für ein Prüfung.’  Of het daadwerkelijk zo is gegaan, betwijfelen we, maar aan het eind van het verhaal blaft de driftkoning wel met de 450 pk sterke Raptor al kwispelend over de Ring. En dat levert mooie beelden op.

Dit is al vet natuurlijk, maar als we toch een duit in het zakje mogen doen voor een volgende video: laat Vaughn met de nieuwe Ford GT zijwaarts grind happen op de Ring! Wie stemt er voor!?

Ford Raptor Nurburgring

Ford Raptor Nurburgring

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.