Met deze Rezvani Tank SUV ben jij klaar voor de apocalyps!

Met deze Rezvani Tank SUV ben jij klaar voor de apocalyps!

Rezvanu Tank SUV

Wanneer je bang bent dat het einde van de wereld nabij is en je wil dat einde wel stijlvol strijdend tegemoet gaan, dan is de Rezvani Tank iets voor jou. Jamie Foxx gaat je voor! 

En daar staan we niet van te kijken. De acteur/zanger houd namelijk wel van een exorbitant vervoersmiddel, zijn gouden Bugatti Veyron is het bewijs. En nu is daar dus een exorbitante, gepantserde tank aan toegevoegd. In oktober vorig jaar is de Rezvani gepresenteerd en dit is dus een van de eerst geleverde exemplaren en de leverbare opties zijn niet mis, lees even mee.

‘Night Vision’ met warmtesensor, handig voor als je ‘s avonds in het bos wil gaan om op herten te jagen. Kogelvrij glas en runflat banden welke ook gebruikt worden door Defensie. En je kunt zelfs kiezen tussen twee motoren: een 6,4 liter Hemi V8 met 500 pk en een 3,6 liter V6 met 285 pk. Die laatste is aan het gamma toegevoegd, omdat deze ‘meer geschikt is voor het dagelijkse leven’, aldus de fabrikant. Wij zouden dan toch kiezen voor de V8, want met de V6 blijf je de apocalyps in ieder geval zeker niet voor.

De V8 start bij $178.500,- (ongeveer €150.000,-) en de V6 begint bij $146.000,- (net geen €120.000,-). En ondanks zijn relatief goedkope vanaf-prijs, zouden wij er toch heel erg over twijfelen om een Knight XV Armored SUV aan te schaffen. Kost wel 3,5 keer zoveel als de V8 Rezvani, maar dan heb je ook wel een heel wat mannelijkere auto. Plus je kunt zeggen dat je eenzelfde auto rijdt als Dwayne ‘The Rock’ Johnson in Fast Five!

Rezvani Tank SUV

Rezvani Tank SUV

Rezvani Tank SUV

Knight XV Armored SUV

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.