Mercedes-Benz SLS AMG ramt Toyota Highlander

Mercedes-Benz SLS AMG ramt Toyota Highlander

Mercedes-Benz SLS AMG Crash

Als bestuurder van een Mercedes-Benz SLS AMG heb je de beschikking over een 6.2 liter grote V8 met 572 pk en 650 Nm koppel; al dit vermogen wordt naar de achterwielen gestuurd. Binnen 3,8 seconden zit je op de 100 km/h en het accelereren stopt pas bij 317 km/h.

Het is dus zaak dat je een beetje verantwoord omgaat met zoveel power onder je rechtervoet. Helaas is dat iets waar veel jonge bestuurders nog wel eens moeite mee kunnen hebben.

Afgelopen zaterdagochtend in de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh, parkeerde de zoon van een bekende vastgoedtycoon een Mercedes-Benz SLS AMG onder een Toyota Highlander. De politiechef van Daun Penh bevestigde het ongeval maar wilde verder niks loslaten aan de Cambodia Daily.

Daarop belde de krant het bedrijf van de vastgoedtycoon en kreeg de broer van de bestuurder aan de lijn welke het volgende kon vertellen over het ongeval: “Hij reed snel, verloor de controle en raakte een auto die geparkeerd stond op de weg“. “We hebben het probleem ter plaatse opgelost,” zei hij. “We hebben een beetje geld betaald ter compensatie.” voegde hij eraan toe.

Mercedes-Benz SLS AMG Crash

Via cambodiadaily.com

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.