Mercedes-Benz CLS63 AMG getuned door Kicherer

Mercedes-Benz CLS63 AMG getuned door Kicherer

Kicherer presenteert de “Yachting 6.3”; een nieuwe set velgen, 625 trappelende paardjes en dat gewrapped in matte grafiet kleur.

De Duitse tuner Kicherer pakt graag AMG modellen aan, en voor hun laatste project hebben ze een CLS63 AMG omgetoverd in the ”Yachting 6.3”. De veranderingen aan de buitenkant van deze AMG bestaat uit een nieuwe setje velgen in de vorm van 20inch aan de voorkant en 21inch aan de achterkant en een volledige wrap in matte grafiet. In het interieur zien we een hele mooie combinatie van alcantara, leer met witte stiksels en carbonfiber

Natuurlijk is er ook gesleuteld aan het kunnen van deze AMG, zo heeft hij nu een elektronisch verstelbaar onderstel en een nieuwe remsysteem. En natuurlijk is er ook een vermogens upgrade gekomen, Kicherer heeft het standaard vermogen van 518pk opgeschroeft naar 625pk, uiteraard halen ze meteen de begrenzer eraf, anders kun je niet uittesten of het Kicherer pakket het waard is natuurlijk. Nu zou deze CLS63 AMG met zijn 5.5 V8 Twin Turbo tegen de 300km/h lopen.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.