Mercedes-AMG viert feest met de S63 Cabriolet Edition 130

Mercedes-AMG viert feest met de S63 Cabriolet Edition 130

Mercedes-AMG S63 AMG Edition 130 - Hartvoorautos.nl

Het is al weer 130 jaar geleden dat de automobiel werd uitgevonden door Carl Benz en Gottlieb Daimler. Mercedes-Benz en AMG vieren dat met een feestmodel welke vandaag om de North American International Autoshow in Detroit wordt onthuld: de Mercedes-AMG S63 Cabriolet ”Edition 130” .

Deze gelimiteerde editie zal in een oplage van 130 stuks worden geproduceerd. Je zal je niet druk hoeven te maken over het kiezen van een kleurensamenstelling; de S63 Cabriolet ”Edition 130” wordt geleverd in de kleur Alubeam Silver met een rood dak en standaard  zijn 20” inch matzwarte velgen inbegrepen. Deze samenstelling zal er wel voor zorgen dat je niet onopvallend door het verkeer zult rijden, want bijzonder is ‘ie zeker!

Wat betreft het interieur heb je wel nog enige keuze wat betreft de kleuren leder. Het exclusieve designo nappa leder kan geleverd worden in de kleuren: Bengal rood/zwart of Crystal grijs/zwart. Daarnaast krijgen diverse onderdelen carbon/piano zwarte lak en daarmee wordt de speciale positie van deze limited edition onderstreept. Een badge op het midden console en een gravering op het stuurwiel benadrukken nogmaals de exclusiviteit van deze 130 exemplaren. De prijs van de auto is vastgesteld op € 226.457,- euro. Exclusief de bekende belastingen natuurlijk…

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.