Is deze Mercedes-AMG met schade iets voor jou?

Is deze Mercedes-AMG met schade iets voor jou?

Op Hart voor Auto’s schrijven we geregeld over leuke occasions, vaak exclusieve of bijzondere auto’s waar vrijwel niets op aan te merken is. Dit keer gingen we eens opzoek naar een meer betaalbare optie waar wel wat werk bij komt kijken…

Ben jij een beetje handig? Wellicht is deze Mercedes-AMG C63 S Estate Edition 1 dan iets voor jou! In de S uitvoering levert de 4,0-liter V8 twin turbo van de C63 een niet misselijke 510 pk en 700 Nm, waarmee je in 4,2 seconden naar de 100 km/h kunt sprinten. Althans, wanneer ‘ie niet deels in de kreukels ligt. Deze C63 S Estate heeft een flinke klapper gemaakt, maar de schade heeft zich beperkt tot de voorkant en de V8 loopt nog steeds. Verder zijn er een aantal airbags aan vervanging toe.

De nieuwwaarde van deze Mercedes-AMG C63 S Estate ligt volgens de RDW-gegevens op €146.499,- maar bij het schadebedrijf mag je hem nu meenemen voor €33.750,-. Ben jij die handige Harry die deze AMG zonder al te veel moeite weer in nieuwstaat kan herstellen? De goedkoopste C63 S Estate occasion van dit moment die géén schade heeft, kost je €54.799,-. Doe er je voordeel mee!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.