Mercedes-AMG GT 63 S nog sexier met Aero Pack

Mercedes-AMG GT 63 S nog sexier met Aero Pack

De Mercedes-AMG GT 4-deurs Coupe is zonder enige twijfel één van de meest spraakmakende auto’s van dit moment. Een krachtig beest dat in staat is om alles met alles dat vier deuren de strijd aan te gaan. Voor petrolheads die moeilijker te behagen zijn, zijn er nogal wat manieren om dit opvallende model van Mercedes-AMG op te fleuren door een van de vele vakjes in de optielijst aan te vinken.

Eén van die opties is het Aero Pack of Aero Package dat overigens niet alleen beschikbaar is voor deze GT 63 S die je hier ziet, maar ook voor alle andere modellen: het instapmodel 43, de gemiddelde 53 en de S-loze 63. In Duitsland kost dit pakket je zo’n €3.391,- en is het te gebruiken in combinatie met alle andere opties, met uitzondering van de auto’s die uitgerust zijn met de chroom of AMG carbon pakketten. Je kunt het Aero Pack overigens ook niet krijgen als je voor een trekhaak kiest, maar waarom zou je dat eigenlijk willen?

Op de foto’s zien we een Mercedes-AMG GT 63 S, uitgerust met het uitgebreide AMG Carbon pakket en het nachtpakket. Het Aero Pack zorgt ervoor dat de GT 63 S er snel uitziet, zelfs als hij stilstaat. Het optionele pack is standaard bij het full option Edition 1-model en zorgt voor een agressievere voorkant. Aan de achterkant is de vaste vleugel voorzien van een hoogglanzende zwarte afwerking en wordt aangevuld met de sportievere diffuser.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.