Meld je aan voor de nieuwe videoserie Dragrace Madness!

Meld je aan voor de nieuwe videoserie Dragrace Madness!

Laat jouw trots zien in een nieuwe videoserie op Hart voor Auto’s

Het seizoen voor autoliefhebbers is nog niet helemaal afgesloten. Waar in november het evenement Hart voor Auto’s SHOWTIME! nog bijna 10.000 bezoekers trok, start aan het einde van het jaar een nieuwe videoserie op Breda Airport: Dragrace Madness

Een nieuwe videoserie

De online vertaling van het gelijknamige onderdeel, waar afgelopen evenement ruim 200 deelnemers over een afstand van 402 meter streden om de snelste tijd van de dag. En dit jaar is er nog één kans om met jouw bolide aan de start te staan! 

In onze videoserie Dragrace Madness staan er elke aflevering twee petrolheads tegenover elkaar op de landingsbaan om te bepalen wie de snelste is. Na een serie van tien uiteenlopende afleveringen mogen de beste zich nog één keer bewijzen tijdens de ultieme challenge. Namelijk tijdens de seizoensopener op het TT Circuit Assen op zondag 26 maart!

Meld je nu aan!

Voor het filmen van deze nieuwe serie opent Breda Airport op maandag 26 december (exacte tijden n.t.b.) wederom. Let op, er is die dag slechts plaats voor maximaal 20 deelnemers op het vliegveld!

Wil jij het op een afgesloten landingsbaan opnemen tegen andere eigenaren? Meld je dan nu aan via info@hartvoorautos.nl met je contactgegevens en informatie over de auto.

Laurits van den Broek

Laurits heeft een passie voor auto's en met name de snelle auto's van Lamborghini. Alleen jammer dat hij dagelijks met een Tesla Model 3 Performance (dat dan wel) naar werk gaat.