Supercar Meeting De Meern – 5 April 2014

Supercar Meeting De Meern – 5 April 2014

Lamborghini Aventador Roadster

Zaterdag 5 april staat het Spring Event weer op het programma en ook dit jaar is het weer helemaal uitverkocht. Er is geen mogelijkheid meer om het Spring Event te bezoeken of eraan deel te nemen.

Wil je toch een aantal van de deelnemende auto’s bekijken? Zaterdag 5 april zullen een groot aantal
Spring Event deelnemers in de ochtend verzamelen bij de Starbucks A12 de Meern.

Maurice Hartsuiker, organisator van StreetGasm2000, zal vanuit deze locatie samen met een grote groep Spring Event deelnemers, de route rijden naar Spring Event 2014. Wij hebben een centraal meeting-point genomen nabij Utrecht zodat dit voor veel deelnemers goed te bereiken is. Tussen 07:30 – 08:00 uur zullen de deelnemers verzamelen op de volgende locatie: Rijnenburg, De Meern (langs de A12). Om 08:15 zullen alle Petrolheads vertrekken richting Weeze en zal het ongeveer 100 minuten rijden zijn.

Spring Event 2014

Deelnemers
Spring Event kent ook dit jaar bijzondere deelnemers zoals een Mercedes-Benz CLK DTM AMG, Ferrari 458 Speciale, McLaren 12C, Lamborghini Aventador Roadster, Lamborghini Murcielago LP670-4 Super Veloce, Bugatti Veyron Grand Sport en een Ferrari F12berlinetta.

Om een indruk te krijgen van de deelnemers kunt u op de Petrolhead Events Facebook (klik!) terecht.

Op de evenementen-pagina van het meeting-point de Meern (klik!) kunt u laten weten of u erbij zult zijn.

Spring Event 2014

Opgelet!
Nogmaals willen wij mededelen dat deelnemen of het bezoeken van het Spring Event in Weeze NIET meer mogelijk is. Meerijden met de groep vanuit de Meern naar Weeze is dus alleen bedoeld voor deelnemers aan het Spring Event 2014. Indien u geen entreebewijs heeft komt u in Weeze het terrein niet op.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.