McLaren Senna GTR op vliegveld Twenthe

McLaren Senna GTR op vliegveld Twenthe
McLaren Senna GTR McLaren twins
bron: www.streetgasm.com

Afgelopen weekend vond het Spring Event plaats op vliegveld Twenthe in Enschede. De McLaren twins waren er ook weer bij, en dit keer hadden ze opnieuw een waanzinnige auto meegebracht. Geen supercar, maar een hypercar. De McLaren twins bezitten sinds kort een McLaren Senna GTR, waar we eerder over schreven. Deze zeer unieke auto is een van de weinige met kenteken. De indrukwekkende McLaren Senna GTR was te bewonderen bij de stand van StreetGasm op vliegveld Twenthe.

De McLaren GTR

Dat de McLaren twins dol zijn op McLaren’s weten we inmiddels. Enige tijd geleden hebben zij op de International Amsterdam Motorshow hun gloednieuwe McLaren onthuld. Hier werd bekend dat zij 1 van de 75 McLaren Senna GTR’s hebben gekocht. Zij zijn de enige met deze auto in Nederland op kenteken en wat vinden wij hem tof! Wil je meer lezen over de onthulling van deze auto? Check het dan hier!

McLaren Senna GTR
bron: www.streetgasm.com

StreetGasm op het event

Tijdens het Spring Event was StreetGasm aanwezig met een indrukwekkende verzameling supercars. Op de stand stonden talloze gave auto’s, waaronder de imposante Senna GTR van de McLaren Twins. Onze StreetGasm fotograaf heeft ook een aantal fantastische foto’s gemaakt die we graag met jullie willen delen. Deze unieke en bijzondere auto is een echte blikvanger voor de camera. Zodra de auto uit de trailer kwam, trok het direct veel publiek en werd er volop gefotografeerd!

McLaren van de McLaren twins
bron: www.streetgasm.com

De McLaren twins

Weet je nu niet wie de McLaren twins zijn en welke auto’s ze nog meer hebben? Op dit moment beschikken de McLaren Twins, beter genoemd Herman en Ineke met hun twee dochters Mandy en Melissa, over 5 McLarens. Ze hebben op dit moment de McLaren Senna, McLaren 650 Spyder en ze hebben niet een, maar twee McLaren 600LT Spyder. Dat ze dol zijn op McLaren dat weten we inmiddels, toch hebben ze naast de McLarens ook een Ferrari SF90 en een Rolls Royce welke de trailer met de McLaren erin trekt. Deze hard werkende familie heeft het goed voor elkaar en hebben een enorm tof wagenpark.

McLaren senna gtr mclaren twins
bron: www.streetgasm.com

AutoMadness Den Bosch

Ben jij dol op super- en hypercars? Of getunede auto’s en allerlei andere unieke wagens? Niet alleen zijn er veel indrukwekkende auto’s aanwezig op AutoMadness in Den Bosch, ook is er een grote line-up van dikke motoren. Dit weekend staat niet alleen in het teken van toffe auto’s en motoren, maar ook Enzo Knol zal aanwezig zijn met zijn indrukwekkende Lamborghini Urus met Mansory-kit. Als je fan bent van Enzo Knol, kun je een Enzo Knol x AutoMadness pakket kopen voor een kans op een meet & greet!


Anita Polet

Anita is dol op motoren en (super)cars! Het liefst met zoveel mogelijk herrie zo hard mogelijk.