McLaren P1 GTR
Nieuws

Foto’s; zo ziet het interieur van de P1 GTR eruit!

McLaren P1 GTR

Het circuit monster dat gebouwd wordt door McLaren Special Operations (MSO), de McLaren P1 GTR! Hij is aerodynamischer, hij ligt nog lager op de weg, staat op slicks, en heeft DRS. De spoorbreedte is aan de voorzijde met zo’n 80 mm toegenomen en ook is de splitter agressiever gemaakt.

De uitlaat heeft ook een opfrisbeurt gekregen en dit zijn nu twee losse pijpen. Verder is de aerodynamica verbeterd door middel van een aantal koelsleuven. De motor heeft een kleine upgrade gekregen en levert nu maar liefst 1000 pk! Wanneer je de auto koopt voor 2,5 miljoen euro krijg je persoonlijke begeleiding bij rijtrainingen maar ook op het gebied van mentale en fitness trainingen. De auto wordt helemaal naar wens van de klant afgesteld en is dus helemaal perfect voor de rijder. De eerste GTR’s zullen vanaf 2015 worden uitgeleverd en momenteel wordt er nog druk getest in Bahrein.

Interieur
Van het exterieur hebben we sinds de onthulling van de P1 GTR al wat meer gezien, het eerste wat opviel was natuurlijk die immens grote spoiler aan de achterzijde, maar van het interieur heeft McLaren nu pas een aantal kiekjes vrijgegeven. Wat daarin het meeste in het oog springt is natuurlijk dat echte race-stuur met allerlei knoppen voor de DRS, de regenmodus en ga zo maar door. Wil je nou meer weten over het McLaren P1 GTR programma, klik dan HIER voor een video!

McLaren P1 GTR

McLaren P1 GTR

McLaren P1 GTR

McLaren P1 GTR

28-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2020 inmiddels zijn 10e levensjaar is ingegaan.

Comments are closed.