Mclaren 570S GT gespot!

Mclaren 570S GT gespot!

McLaren 570S GT - Hartvoorautos.nl

Mclaren gaf ons kort geleden het nieuws dat zij een nieuwe carrosserie style gingen toevoegen aan hun sport series. Deze bestaat nu nog alleen uit de 570 serie. En er zijn zojuist wat pikante plaatjes op het web verschenen waarin we al aardig wat nieuwe veranderingen kunnen opmerken!

Zo heeft de 570S GT bijvoorbeeld opvallende grotere kieuwen in de deur gekregen. Wellicht voor een beter gestroomlijnd design en verbeterde koeling? En als kers op de taart zien we nieuwe 15 spaaks velgen onder de Britse bolide.

Er wordt op het moment hard gewerkt om een cabrio versie op de markt te krijgen. Deze zal rond 2017 beschikbaar worden voor geïnteresseerde kopers en daarbij wordt dit nieuwe design rond het tweede kwartaal van 2016 verwacht. De 570S GT zal nog steeds de bekende 3.8 Twin-Turbo middenmotor met 562 pk onder de kap hebben liggen die verbonden is aan een 7-traps automaat met dubbele koppeling. Een carbon monocoque chassis net zoals alle andere Mclaren modellen hebben, maakt de auto lichter en stijver dan conventionele bouwconstructies.

De GT versie van de bestaande Mclaren 570 serie zal zich voornamelijk richten op luxe in plaats van prestaties. De GT zou fijner worden voor dagelijks gebruik. Dit probeert Mclaren te realiseren door bijvoorbeeld de beschikbare kofferbak ruimte te vergroten. De rest blijft nog even een mysterie, maar we houden onze oren en ogen open!

Wat is jouw favoriet; De Ferrari 488 GTB of Mclaren 570S?

McLaren 570S GT - Hartvoorautos.nl

McLaren 570S GT - Hartvoorautos.nl

McLaren 570S GT - Hartvoorautos.nl

McLaren 570S GT - Hartvoorautos.nl

Foto’s via Autoblog.com

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.