McLaren 12C – Brian’s Custom Audio

McLaren 12C – Brian’s Custom Audio

McLaren 12C - Brian’s Custom Audio

Eerder schreven wij al over Brian’s werk aan verschillende Ferrari’s, maar supercar Nederland groeit nog steeds en dat zorgt voor goede business bij Brian’s Custom Audio. Louwman Exclusive heeft sinds een tijdje het dealerschap van McLaren voor Nederland, gaaf om te zien dat er al een aantal McLarens op onze dure gele kentekenplaten rondrijden. Ook nu werd er wederom een McLaren 12C verkocht en dit keer was het aan Brian om de audioinstallatie van deze engelse supercar eens goed onder handen te nemen…

Zoals wij allemaal weten zijn woorden als ”standaard” of ”origineel” geen woorden die Brian graag gebruikt, nee bij hem wordt alles op maat gemaakt en naar de wensen van de klant. Zo ook bij deze Mclaren, zijn woorden als standaard en origineel zijn niet meer van toepassing…

McLaren 12C - Brian’s Custom Audio

Wat doet Brian’s Custom Audio?

Bij het bestellen van een nieuwe auto is er een ruime keuze uit tientallen kleuren en opties. Maar veel keuze wat betreft audio is er niet! Brian is gespecialiseerd op het gebied van het maken van een audio/visueel maatpak. Ook uw wagen kan door als een akoestische, uitgebalanceerde concertzaal! Bij Brian kunt u niet alleen terecht voor auto hifi, maar ook voor alarm & beveiliging, radardetectie, navigatie en entertainmentsystemen. Uiteraard verzorgen zij ook de aansluiting of installatie van uw iPod, iPhone, carkit en tv schermen, maar hun passie en kracht ligt bij het maatwerk van auto hifi.

McLaren 12C - Brian’s Custom Audio

McLaren 12C - Brian’s Custom Audio

McLaren 12C - Brian’s Custom AudioBrian’s visie

Door de vele bijzondere projecten die zij de afgelopen 15 jaar hebben mogen doen hebben zij hun kennis en vaardigheden tot het uiterste kunnen ontwikkelen. Hiermee zijn zij in staat om de basisideeën van een klant te vertalen in een uitgebalanceerd en uniek ontwerp. Nog dagelijks worden zij uitgedaagd door klanten om creatieve oplossingen te bedenken of nieuwe materialen te ontwikkelen of toe te passen. Brian streeft naar perfectie, goed is nooit goed genoeg. Als Brian iets wilt tonen, moet het exclusief zijn en als hij ergens aan begint gaat hij ervoor. Het is bijzonder om te zien hoe deze vakman zijn werk verricht, met passie voor de auto’s maakt hij er een hele klus van! ”We install the soul in your car!

Wereldwijd succes

Zijn werk wordt niet alleen in Nederland zeer serieus genomen; wereldwijd staat zijn tailor made hifi systeem goed bekend. Met tailor made bedoelen ze niet alleen de configuratie van alle componenten maar ook het zichtbare ontwerp en het op maat maken van interieurdelen. Zo heeft Brian samenwerkingen met Kroymans, Louwman Exclusive, Prins Esclusivo, Ferrari Cannes en Al Tayer Motors, een Ferrari dealer in Dubai. Ook heeft Brian een partnership met Ferrari Owners Club of UAE. Eerlijk is eerlijk, het is bijzonder hoe deze man te werk gaat. Auto’s worden ingevlogen vanuit Dubai voor een tailor made hifi systeem. In Dubai zit nou eenmaal veel geld en daar worden veel nieuwe auto’s besteld en wilt elke klant het mooiste van het mooiste hebben, ook qua audio!

 

 

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.