Max Verstappen & ViaPlay: Je kunt er niet meer omheen

Max Verstappen & ViaPlay: Je kunt er niet meer omheen

En dat is geen toeval. Max Verstappen is de wereldkampioen Formule 1 van dit moment en ViaPlay heeft de rechten voor het uitzenden van het race-spektakel. Maar er is meer. Om de Europese kijkers er toch nog iets meer van te overtuigen om ViaPlay te downloaden, wordt Max ingezet om het te promoten. Vanzelfsprekend of onnodig, zeg jij het maar.

Maar eigenlijk doet het er ook niet toe wat jij vindt, Max heeft een deal getekend met ViaPlay voor meerdere jaren. En er zit meer in de leiding in de samenwerking tussen Max en de omroep, maar daarover later meer. Wij balen nog steeds dat we Jack Plooij en Olav Mol niet meer terug gaan zien commentatoren, de nieuwe presentatoren moeten zich gaan bewijzen. Maar, papa Verstappen zal vanaf 1 maart ook aanschuiven als analist.

Wij kunnen niet wachten tot het Formule 1-spektakel weer begint en hopen dat Max zijn wereldtitel gaat prolongeren. Denk jij dat hij zijn 2e titel gaat pakken?

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.