Wie betaalt de Maserati van Bram Moszkowicz?

Wie betaalt de Maserati van Bram Moszkowicz?

Bram Moszkowicz Maserati Ghibli

Zoals bekend is de bekende ex-advocaat Bram Moszkowicz in 2012 van uit het ambt gezet en sindsdien verdient Moszkowicz zijn geld door middel van verschillende media optredens. Over zijn media verdiensten dient hij uiteraard belasting te betalen en dat heeft hij volgens de belastingdienst niet gedaan.

Daardoor heeft de curator €175.000,- aan fiscale vorderingen laten leggen bij bij Moszkowicz en dat terwijl hij hier en daar al enkelen tonnen aan euro’s aan schulden heeft openstaan. Een kleine twee weken geleden werd ook duidelijk dat Moszkowicz zelfs niet aan het leasecontract van zijn Citroën DS3 kon voldoen dat hij had afgesloten bij De Leasemakelaar in Almelo.

Maar welke foto zien wij nu op de Facebook-pagina van Firstgear Cars B.V. voorbij komen? Bram Moszkowicz poserend bij een Maserati Ghibli met de begeleidende tekst: ”Bram Moszkowicz heeft zojuist gekozen voor de prachtige Maserati Ghibli.”.

Zal Gordon Bram wederom geld hebben geleend of zit de vork anders in de steel?

Bram Moszkowicz Maserati Ghibli
Foto: Firstgear Cars B.V.

Maserati Ghibli

Meteen bij de lancering kondigde Maserati drie motoren aan voor de Ghibli en daar zit zelfs een diesel bij. Het is voor de puristen even schrikken, maar in dit segment worden nu eenmaal veel diesels verkocht. De 3.0 V6 diesel levert bovendien 275 pk en 600 Nm en sprint naar de 100 in 6,3 seconden. Als je vaker een tankstation wilt bezoeken, biedt Maserati tevens twee 3.0 V6-en die benzine drinken. De instapper levert al 330 pk en 500 Nm waardoor de Ghibli in 5,6 seconden naar de 100 spuit. Wij reden met het topmodel van de Ghibli; de Ghibli S Q4. Deze auto wordt aangedreven door een 3.0 V6 Bi-turbo die 410 pk en 550 nm levert. lees verder

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.