Home, Nieuws

Mansory pakt S-Klasse aan!!

Een lang verwachte aanpak, de kijk van Mansory op de Mercedes S-Klasse. De auto is eindelijk af en een waar genot voor het oog..

Mansory hield zich de afgelopen tijd bezig met een nieuw upgradepakket voor de W223 Mercedes-Benz S-Klasse. Het is een verrassend subtiele en onopvallende visuele bodykit, met een hoop carbon fiber die een vleugje stijlvolle flair rond de auto toevoegen. Mansory zegt dat het pakket helpt om het “toch al zeer elegante uiterlijk” van de sedan “verder te accentueren”, en dat is exact wat er gebeurd is.

Stukken carbon fiber worden tot een minimum beperkt, Mansory voegt een nieuwe voorlip, nieuwe zijschorten, twee soorten luchtinlaatversieringen voor de voorbumper, twee soorten spatbordaccenten en twee verschillende achterdiffusers toe aan de auto, de keuze is reuze. Het bedrijf biedt ook twee verschillende opties voor de achterklep van koolstofvezel, een dakspoiler en luchtuitlaataccenten in de achterbumper. Er zijn twee verschillende soorten spiegelkappen en een assortiment van beschikbare Mansory badges, zodat u de wereld kunt vertellen dat uw Mercedes extra speciaal is. Er worden ook verschillende soorten wielen aangeboden.

Mansory biedt ook een prestatie-upgrade voor zowel de S400d als de S500 dankzij een aangepaste ECU en een nieuw uitlaatsysteem. De diesel levert na de upgrade 395 pk en 837 Newtonmeter koppel, een toename van respectievelijk 65pk en 137Nm. De topsnelheid springt naar een indrukwekkende 270 kilometer per uur.
De S500 springt naar 526 pk en 629 Nm. Hierdoor sprint de auto in 4,3 seconden van 0 naar 100 km/u .

Voor de binnenkant biedt Mansory klanten een breed pakket aan opties, waaronder een volledig nieuw ingepakt interieur met een assortiment aan individuele kleuren. Dit in aanvulling op de Mansory vloermatten, leer/carbon sportstuur en aluminium pedaalset. Klanten kunnen wat betreft de binnenkant helemaal losgaan, maar Mansory houdt de zaken nogal ingetogen aan de buitenkant.