Mansory Mercedes S580: Heerlijk!

Mansory Mercedes S580: Heerlijk!

Wij van Hartvoorautos.nl houden van smaakvolle tuning. En waar Mansory bekend staat om hun excentrieke creaties, is deze S-klasse een wat meer ingetogen creatie. Een beetje carbonfiber hier en daar, wat extra luchtpuntjes en wat Mansory-badges, Mansory heeft zich ingehouden!

Op de neus vindt je een extra frontsplitter terug en DRL-lichtstrips in de luchthappers. Op de zijschermen 2 Mansory-schildjes en als je de 2 carbon sideskirts volgt, kom je aan op de kont van de S580 en daar vind je het meest Mansory-gedeelte van de auto terug. Een carbon diffusor met een derde remlicht, vier uitlaatpijpen en een enigszins discrete spoiler op de achterklep. De 22-inch Y-spaak zijn in een two-tone lak gespoten en staan niet eens zo heel verkeerd bij dit Mansory-pakket!

Doet deze S-klasse je enigszins denken aan de Japanse tuner WALD, dan nemen wij je dat niet kwalijk. Deze stijl zien we vaker terug bij hen en wij zullen dan ook niet verbaasd opkijken als we deze Mansory-kit ook door de straten van Tokyo of Beijing zien schuifelen!

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.