Mansory kan Porsches ook subtiel aanpakken: Mansory Turbo S

Mansory kan Porsches ook subtiel aanpakken: Mansory Turbo S

Mansory Turbo S

Mansory staat over het algemeen bekend om hun exorbitante uitspattingen op de meest exclusieve auto’s op aarde. De Bugatti Veyron, de Ferrari 812 Superfast en de nieuwe Phantom om maar wat namen te noemen. 

Maar soms, soms pakt de Duitse tuner het subtieler aan, iets subtieler. De Porsche Turbo S oogt op het eerste gezicht smaakvol aangepakt, maar schijn bedriegt. Want wanneer je dichterbij komt, voelt het alsof je kijkt naar het granieten keukenblad bij jou thuis. Al is ‘keukenblad’ een beetje een neerbuigende term voor het exorbitant dure, samengeperste carbon waar je naar zit te kijken. Vrijwel overal wordt je ermee geconfronteerd: de luchtinlaten en de splitter op de voorbumper, de ringen van de koplampen, de motorkap, de sideskirts, de spoiler en de diffusor op de achterbumper. Zelfs accenten op de achterbumper moesten in KeukenConcurrent-stijl!

Het is iets wat je steeds vaker ziet, dat samengeperste koolstofvezel, maar ons is het nog steeds een raadsel waarom je dit mooi zou vinden? Maar we kunnen allemaal genoeg voorbeelden aanhalen van auto’s die laten zien dat je met een hoop geld nog geen smaak kan kopen. Laten we het erop houden dat Mansory voorziet in de behoeftes van bepaalde mensen.

 

 

Als we dan toch voor granieten-keukenblad-taferelen op een auto moeten kiezen, doe ons dan maar een Huracan Performante, of de nieuwe Huracan Performante Spyder!

Mansory Turbo S

Mansory Turbo S

Mansory Turbo S

Mansory Turbo S

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.