Mansory F8XX te koop voor €612.500,-

Mansory F8XX te koop voor €612.500,-

Als je veel geld hebt wil je er vaak alles aan doen om op te vallen, je kan dan een Ferrari of Lamborghini kopen, maar je kan ook langs Mansory gaan..

Hollmann International is zoals je weet een van onze favoriete sites om op rond te speuren naar exclusieve auto’s. Met een wekelijks variërend aanbod en de meest bijzondere auto’s kijk je werkelijk je ogen uit.

Zo ook bij deze Ferrari die onderhanden is genomen door Mansory. Om precies te zijn de Ferrari F8 Tributo. De auto is voorzien van een 3,9-liter V8 met een vermogen van 720 pk en 770 Nm koppel. Hierdoor trekt de F8 Tributo in 2,9 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur en van 0 naar 200 in 7,8 seconden. De auto behaalt zijn topsnelheid bij 340 km/u.

Na de upgrade van Mansory produceert de achtcilinder maar liefst 880 pk en 960 Newtonmeter koppel. Hierdoor verandert de 0 naar 100 tijd in een indrukwekkende 2.6 seconden! Naast de technische upgrades is de auto natuurlijk ook voorzien van visuele upgrades. Hieronder vallen onder andere een compleet nieuwe bumperset, een groot achtervleugel die doet denken aan de Ferrari FXX-K en natuurlijk ook de nodige upgrades aan het interieur.

Om je te helpen herinneren aan dat je in een echte Mansory Ferrari zit, zijn de bekende badges van het merk natuurlijk overal toegevoegd. Op verzoek levert Mansory de auto in de speciale samenstelling, zoals te zien op de foto’s. De kleur Catania Green wordt gematched met een set gouden velgen en een prachtig beige interieur. Hierdoor krijgt de auto een haast Britse vibe.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de gehele optielijst voor de Mansory F8XX, we hebben deze voor je toegevoegd.
Als je hier klikt kan je verder je ogen uitkijken! Mocht je nou na het zien van de optielijst meteen willen kijken naar heet aanbod van deze bijzondere auto? We hebben er hier vast een gelinkt, de prijs? €612.850,- dan mag jij jezelf de gelukkige eigenaar noemen!

Thomas Heule