Home, Nieuws

MANHART RQ800: Wanneer de normale RSQ8 niet snel genoeg is

De RSQ8 heeft 600pk onder de kap en gaat in 3.8 seconden naar de 100 als je durft. Voor velen van jullie zal het meer dan voldoende zijn. Maar er is altijd iemand die meer wil. En het antwoord daarvan komt alvast van Manhart met deze RQ800. En met dat pakket op je RSQ8 kun je pas echt los, maar dan ook echt los.

Er is een hoop aangepast, denk aan de downpipes, versnellingsbak en turbo’s en dat pakket te samen zorgt voor 818PK en 1.018Nm op de assen. Net als bij de MANHART M8 is er een toename van 200+ pk en dat zorgt voor een nog betere versnelling. Bij de Manhart 8-serie schiet je 0,6 seconden sneller naar de 100 en houd bij de RQ800 ook rekening met deze versnelling-versnelling.

Waarom we het zo cryptisch maken? Exacte cijfers zijn er namelijk nog niet! Maar mocht jij hem in de schuur hebben staan, plak een GoPro op je voorhoofd, trek een sprintje voor ons en deel hem met onze HartvoorAuto’s-Instagram!

Bron: Manhart-Performance.com

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.