Manhart pakt de Urus aan!

Manhart pakt de Urus aan!

De Lamborghini Urus is van zichzelf al een dikke beuker, maar Manhart tilt het even naar het volgende niveau. Met diverse aanpassingen aan het exterieur en de motor is dit nu wellicht de dikste Urus tot nu toe!

Manhart kleed de Lamborghini Urus aan met verschillende Carbon onderdelen, zoals de splitter, diffuser en de side-skirts. Ook is er een extra dakspoiler toegevoegd achterop de wagen. Samen met de enorme velgen die onder de auto zijn geplaatst zorgt dit ervoor dat dit wel de meest brute Urus moet zijn die momenteel bestaat!

Onder de kap is er ook het een en ander aangepast. Waar de 4 liter V8 normaal 650 PK en 850 Nm koppel produceert, krikt Manhart dit vermogen op naar 800 PK en wel 980 Nm koppel! Prestaties zijn nog niet bekend, maar standaard doet de Urus al 3.6 seconden over de 0 naar 100 sprint, en heeft hij een topsnelheid van 305 kilometer per uur, wat ook al niet misselijk is. Wat het mag kosten? De auto zoals we die op de foto’s kunnen aanschouwen kost je 335.211 euro exclusief belastingen! Gelukkig is de auto zelf dan al inbegrepen…

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.