Manhart MH3 330

Manhart MH3 330

Met alle gekkigheid in de wereld op dit moment, moet je op de kleintjes letten. En dus kan het zomaar zijn dat je geen M3 G80 koopt, maar de G20 330i, gewoon omdat je je een beetje bewust bent van de wereld, maar het vertikt om een 330e te kopen.

Enfin, je bent ook nog steeds een hippe gast of dame en wilt wel een beetje voor de dag komen. Dan kun je met je non-M nog steeds bij Manhart terecht! Waar zij normaliter RS’en, AMG’s en volbloed M’s ‘verManharten’, doen ze nu dus ook ‘normale’ auto’s.

MH3 330

Het lijkt een slecht wachtwoord voor je Hotmail, maar het is gewoon het Manhart-sausje over de type-aanduiding van de BMW 330i. En daar komt ook de aap uit de mouw: dit artikel is nog niet meer dan een render. En dat maakt het ook net iets minder heet nieuws dan dat je wellicht verwachtte.

Dus naast het gebruikelijke recept van een gouden lijn, grotere velgen, een beetje verlaging, wat carbon en een vermogenskuurtje is het dus niets nieuws. Waar AC Schnitzer en Mosselman 300 en 305 pk en 470Nm uit de motor persen, lijkt het ons voor de hand liggend dat Manhart hier nog een poeier extra aan geeft. Maar, ook dat is speculeren. Dus voor nu: tag je maat die maar een saaie 330i heeft die wel een opfrisbeurt kan gebruiken!

Bron: Manhart

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.