Manhart komt met 2021 M3 met 600pk+

Manhart komt met 2021 M3 met 600pk+

Manhart kennen wij als een bedrijf dat auto’s, voornamelijk BMW’s, aanpakt, het vermogen omhoog schroeft en een hele dikke auto neerzet.

Hij werd lang verwacht het nieuwste Manhart M model en zie hier het gloednieuwe MH3 model, vol met gave stickers, dikke velgen en vooral veel carbon fiber.

Aan de buitenkant zijn een aantal onderdelen beschikbaar om je MH3 het goud/zwarte kleurenschema te geven dat kenmerkend is bij het merk Manhart. Om je M3 net even dat extraatje te geven bevat het MH3-pakket de welbekende velgen en een stickerset. Allemaal in de bekende goude tint.
Er zijn ook een aantal carbon fiber onderdelen beschikbaar, zoals de motorkap, de frontsplitter, de achterspoiler en de diffuser.

Wat het Manhart pakket toevoegt kwa vermogen? De inline zescilinder krijgt een upgrade van zo’n 90pk, wat inhoudt dat de Competition modellen ruim 600pk kunnen verwachten.

Daarnaast biedt Manhart aan de achterkant zowel cat-back- als OPF-back-uitlaatsystemen met dubbele carbon fiber eindtips. Beide verkrijgbaar met vervangende middendemper pijpen.

Om het nemen van bochten te verbeteren, biedt de Duitse tuner ook verlagingsveren van H&R, een Duitse fabrikant gespecialiseerd in verlagingsvering. Details betrekkende de instelbaarheid blijven voor nu lastig te vinden, maar de aanpassing van de ophanging zal ongetwijfeld een ander rijgevoel opleveren.

En Oh ja, ook niet onbelangrijk om te vermelden, het pakket dat op de MH3 leverbaar zal uiteraard, wel in aangepaste vorm natuurlijk, ook leverbaar zijn op de nieuwe MH4.

Thomas Heule