Man rijdt met Porsche Cayenne door gevel Porsche dealer

Man rijdt met Porsche Cayenne door gevel Porsche dealer

Soms gaat iets niet helemaal zoals je wilt. Als er een probleem opkomt, is het het beste om je rust te bewaren. Daar had deze man uit Taiwan echter geen boodschap aan, hij beukte vol door de gevel van een Porsche dealer.

Het verhaal begint naar verluidt met de aanschaf van een nieuwe Porsche Panamera Sport Turismo. Bij het bestellen van de auto had de man aangegeven welke opties hij erop wilde hebben. Bij aflevering bleek echter dat deze opties niet aanwezig waren op de gloednieuwe Porsche. De man vroeg het bedrag terug wat hij kwijt was aan de opties, maar de dealer weigerde mee te werken. Maandenlang was er discussie en in april kreeg hij een officiele brief van de dealer, waarin stond dat hij echt het geld niet terug zou krijgen.

Normaal gesproken zou je dan advies vragen bij een derde partij over wat voor acties je kan ondernemen, maar Chu – zoals de man heet – besloot om voor eigen rechter te spelen. Hij stapte in zijn Porsche Cayenne en ramde vol bij de Porsche dealer naar binnen. Op de video kunnen we zien dat de Chu echt woedend is, en scheldt de medewerkers uit. Daarna werd hij gearresteerd. Hoe het verder afloopt is nog niet bekend.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.