Filmpje: Man rijdt achteruit tegen Ferrari California

Filmpje: Man rijdt achteruit tegen Ferrari California

Ferrari California Crash - www.hartvoorautos.nl

Wanneer je in het bezit bent van een Ferrari betekent dat nog niet dat je ook kun rijden als Michael Schumager. Zoals ze ook wel zeggen; ”money can’t buy skills”. Zoals jullie afgelopen week al konden zien in het artikel van het ongeval in China (klik!).

Om jullie geheugen even op te frissen hebben we een aantal filmpjes voor je opgezocht.

Maar met een ongeval of schade aan een Ferrari is lang niet altijd de schuld van de bestuurder…

Wie wel eens op vakantie is geweest in Frankijk heeft het vast wel eens aan de stok gehad met een Franse automobilist. De Fransen staan nou niet bepaald bekend om hun keurige rijgedrag of op hun voorzichtigheid. Zo is er in 9 van de 10 gevallen altijd wel een plekje vrij op een parkeerplaats, ook al moet daarvoor een andere auto iets aan de kant geduwd worden. Zoals we zien in onderstaande video rijdt de bestuurder van een Volkswagen Golf maar liefst vier keer tegen een geparkeerde Ferrari F430, en zelfs wanneer het alarm van de dure bolide afgaat rijdt de beste man schaamteloos weg..

Bovenstaande video staat al een tijdje online op het net, maar nu dook onlangs het volgende filmpje op online. Ook hier betreft het een Fransman die even niet oplet en argeloos achteruit rijdt en daarbij een zwarte Ferrari California over het hoofd ziet. En zoals je ziet is de bestuurder daar niet zo blij mee..

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.