Man legt een gloednieuwe Audi R8 V10 Plus op zijn dak tijdens proefrit!

Man legt een gloednieuwe Audi R8 V10 Plus op zijn dak tijdens proefrit!

610 pk dat is niet niks, zelfs niet met behulp van een quattro vierwielaandrijving systeem. Meneer die de proefrit ging maken was er helemaal van ondersteboven, de auto overigens ook!

Audi R8 V10 Plus - www.hartvoorautos.nl

Helaas is het waar, vandaag was het weer raak in London, de Audi R8 waar de proefrit mee gemaakt werd eindigde op zijn dak. Iets wat natuurlijk een hele trieste zaak is, zeker als het je eigen auto niet is.  Wel worden we hiermee allemaal weer even wakker geschud: supercars + nat weer = oppassen geblazen! We zeggen het zo altijd, maar toch zie je het vaak weer mis gaan. Het probleem met de auto’s van vandaag is gewoonweg dat de auto’s je zo veel vertrouwen geven, er zijn zo veel systemen die je als bestuurder het gevoel geven dat alles goed gaat. Maar toch is er een moment dat de auto en de hulpsystemen het niet meer aankunnen, dan weet je dat je als bestuurder te ver bent gegaan, maar meestal is het dan al te laat en is er helaas geen redden meer aan….

Audi R8 V10 Plus - www.hartvoorautos.nl Audi R8 V10 Plus - www.hartvoorautos.nl

 

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.