Man achtervolgt zijn gestolen Lamborghini op scooter!!

Man achtervolgt zijn gestolen Lamborghini op scooter!!

Het zal je maar overkomen, je werkt hard om bijvoorbeeld een mooie auto te kopen. Alleen had een landgenoot daar andere plannen mee…

Wanneer iemand je auto steelt, is de meest natuurlijke reactie om de politie te bellen en hen op de hoogte te stellen van het misdrijf. Maar als een 14-jarige jongen je Lamborghini Urus steelt, kun je hem blijkbaar gewoon met een scooter achtervolgen en daarna de politie op de hoogte stellen.

Het klinkt te mooi om waar te zijn en het gebeurde slechts een paar dagen geleden in Miami Beach toen Chris Sander thuis was en het brullende geluid hoorde van zijn V8 aangedreven luxe SUV. Zijn Urus kost naar schatting ongeveer $200.000 en zijn snelle reactie was genoeg om hem te redden van de dief of van beschadiging.

“Het is gewoon een regelrechte drukte. De politie gaat overal heen,” vertelde Sander aan WSVN “Ik ben in mijn huis. Ik hoor dat ding opstarten. Ik kijk uit het raam en zie iemand met mijn auto wegrijden. Ik stapte op de scooter en ging achter de man aan.”

Later identificeerde de politie Andre Kalinine als de jongen die de Lamborghini had gestolen. Sander zag zijn auto een paar straten verderop op een trottoir geparkeerd staan ​​en hier werd het echt “raar”. Kalinine was bang voor zijn actie en vroeg zelfs de Lambo eigenaar om eerlijk advies.

“Hij zei: ‘Ik heb zojuist een Lamborghini gestolen. Ik heb geen licentie. Ik kan niet rijden'”, vervolgde Sander. “Ik wist niet of hij een wapen had. Ik wist niet zeker hoe gek hij was. Ik probeerde te praten en hem te kalmeren. Hij vroeg mij om advies. Hij zegt: ‘Ik ben 14. Ik weet niet wat ik moet doen.’ Je kunt jezelf beter aangeven. Ze zullen veel, veel gemakkelijker voor je zijn. ‘

We kunnen de kalmte van Sander bewonderen, vooral gezien het feit dat naar verluidt een politieagent aan de andere kant van de straat stond met een pistool gericht op de 14-jarige jongen. Kalinine verscheen de volgende dag in de rechtbank en zijn volgende rechtbank bezoek is gepland voor 18 juni. Helaas voor hem, volgens verschillende bronnen, is dit niet zijn eerste misdaad in de buurt…

Thomas Heule