Maak je Land Rover Defender nog dikker: Ga langs bij Heritage Customs!

Maak je Land Rover Defender nog dikker: Ga langs bij Heritage Customs!

Deze naam zal je vast niets zeggen, maar als we je zeggen dat Niels van Roij bij het project betrokken is, dan weet je dat het goed zit! Heritage Customs is een bedrijf wat ‘bespoke vehicles’ creëert, oftewel auto’s volledig op maat gemaakt.

Nu hebben zij het Carchitecture-programma en deze Santorini Black Land Rover Defender 110 is een project uit dit programma, genaamd de Valaince Black Steel. Van quilted zwart leder in het interieur tot Magic Metal Black Steel op diverse exterieur- en interieurcomponenten. En dat laatste is geen sticker, nee, het gaat hier om echt metalen delen.

Nieuw lichtmetaal kan niet ontbreken en daarom is er gekozen voor 22 inch matzwart gelakte Supersonic-velgen. Maar mocht je ze in het glanszwart willen: geen probleem! Waar bedrijven in de automotive bespoke-sector vaak kiezen voor wilde kleuren, extravagante bumpers, ‘in your face’-projecten, kiest Heritage Customs voor een rustigere, klassieke en luxueze uitstraling en dat zie je terug. En deze Defender is pas het begin.

We kunnen je een hele waslijst aan mogelijkheden geven, maar zoals zij zelf zeggen ‘Wij creëren voor iedere klant zijn eigen legacy’. En daar valt geen vaste prijs op te plakken…

Wij kunnen niet wachten om meer van hun creaties op de weg te gaan zien!

Bron: HeritageCustoms

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.