Maak je Audi RS6 uniek met deze set velgen! [Wheelclinic Special]

Maak je Audi RS6 uniek met deze set velgen! [Wheelclinic Special]

Op de straten vinden we regelmatig een Audi RS6, ook in Carparazzi zien we ze vaak voorbijkomen, maar waar de meeste van die RS6’en standaard zijn, is dit exemplaar net dat beetje anders wat hem uniek maakt.

Deze lekkere raket is namelijk voorzien van aftermarket velgen, en niet zomaar een stel aftermarket velgen. Het betreft hier namelijk een dikke set van Vossen! Sommigen zeggen: velgen maken de auto. En dat dachten ze bij Wheelclinic ook. Daarom leveren zij onder andere deze set 21 inch Vossen HF2 velgen. Met deze set velgen maak jij je Audi RS6 een unieke wagen, mocht je er een hebben, en zorg je ervoor dat hij nog bruter wordt dan dat ‘ie al is. Uiteraard is deze set niet de enige die je kan kiezen, anders was het natuurlijk niet meer uniek. Bij Wheelclinic heb je een ruime keuze uit velgen en andere exterieur-delen. Ook kun je een uitlaatsysteem van bijvoorbeeld Armytrix laten installeren, en we weten allemaal wat voor bruut geluid dat met zich meebrengt! Heb je dus een Audi RS6 maar vind je het een beetje te tam? Bij Wheelclinic kun jij je auto een unieke twist geven!

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.