Lumma Design kit voor BMW X7 kost €16.750,-

Lumma Design kit voor BMW X7 kost €16.750,-

Maar wat krijg je dan precies?

Voor die welgestelde SUV-shoppers die op zoek zijn naar iets agressievere BMW X7, is Lumm Design the place to be. De in Duitsland gevestigde tuner kondigde afgelopen oktober de getweakte CLR X7 aan, en nu is het eerste model dan ook daadwerkelijk voorzien van het CLR pakket. Interieuraanpassingen en een nieuw setje wielen maken overigens ook deel uit van het pakket.

Aan de buitenkant verbreedt Lumma Design de toch al brede X7 met 5 centimeter per zijde. Rondom de gehele auto wordt het pakket doorgetrokken met, naast de verbrede wielkasten, side skirts en een nieuwe front splitter. Een diffuser met zowel een spoilerlip als een dakspoiler voegt het nodige toe aan de achterkant.

Lumma Design voegt geen widebody-kit toe zonder het wiel en de bandenmaat op te pompen, en op die afdeling heeft Lumma zichzelf zelfs een grotere maat gegeven sinds de oorspronkelijke CLR X7-aankondiging. Naast 23-inch wielen, biedt de tuner nu ook 24-inch wielen aan met een bandenmaat van maar liefst 355 aan de achterkant. Als het gaat om het interieur, behoren een driedelige aluminium set pedalen met Lumma-vloermatten tot de opties. Vanaf daar is er eigenlijk geen limiet aan interieurmaterialen en kleuren.

Lumma’s CLR X7 bodykit bij €16.750,- en dat is inclusief de 23-inch wielen, maar exclusief installatie en maatwerk voor het interieur.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.