Londen Supercars – De gekte begint weer…

Londen Supercars – De gekte begint weer…

In de zomer periode is het één groot feest in Londen. Althans, als je van exotische auto’s houdt natuurlijk! Al jaren achtereen staat Londen bekend om zijn grote aantrekkingskracht op rijke Arabieren die in Europa vakantie komen vieren. Zij leven zich in deze periode helemaal uit in de vele discotheken maar ook op de straat met hun exclusieve bolides. Dit tot grote ergernis van de Londenaren zelf, zoals we vorig jaar konden zien in de documentaire ”Millionaire Boy Racers”.

Inmiddels zitten we alweer in juni en de Arabieren druppelen zo langzamerhand Londen weer binnen. Samen met de overige exclusieve auto’s die zich in Londen bevinden, levert dit al veel opvallend beeldmateriaal op. In Nederland bevinden zich maar enkele Lamborghini Aventadors, zo staat er slechts eentje op Nederlands kenteken en heeft onder andere DJ Afrojack een Aventador in zijn bezit. Hoe moeilijk het dus is om in Nederland zo’n exclusieve Lambo te spotten, zo makkelijk is het in Londen. In slechts twee uur werden er 11 gespot!

Spotter Shmee150, die in Londen woont, kwam nog veel meer bijzondere bolides tegen. In onderstaande video zien we een Arabische Pagani Huayra in een opvallend kleurtje. Best bijzonder!

Verder zien we vier verschillende types Bugatti Veyron, de Super Sport WRE, WRC en tweemaal de Vitesse! Ook Lamborghini ontbreekt niet, echter moet het wel een special versie zijn; in dit geval een Aventador getuned door DMC! En verder zien we een Koenigsegg Agera en een Pagani Zonda!

Bugatti Veyron in London - www.hartvoorautos.nl

Bugatti Veyron in London - www.hartvoorautos.nl

Bugatti Veyron in London - www.hartvoorautos.nl

Bugatti Veyron in London - www.hartvoorautos.nl

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.