Live verslag Top Marques Monaco 2012 – Dag 2

Live verslag Top Marques Monaco 2012 – Dag 2

Geen zin om te lezen? Kijk dan de video hier boven!

18 april, de dag dat de deuren werden geopend van de beurs Top Marques 2012 in het Grimaldi Forum te Monaco. Vanzelfsprekend is dat wij hier even een kijkje gingen nemen, zo zijn wij op de beurs zelf geweest maar uiteraard ook even de straat op gegaan voor wat actie rondom de ”test-drives”.

Ferrari Mansory 458 spider - www.hartvoorautos.nl

De naam zegt het al, Top Marques is net even iets anders als standaard auto-beurzen, hier zijn alleen alle exclusieve sportwagenfabrikanten en tuners vertegenwoordigd. Elk merk heeft dan ook hun nieuwste / meest exclusieve model meegenomen om hier te laten zien. Ook zijn er een altijd primeurs en nooit eerder vertoonde tuner-varianten aanwezig, hier later meer over in de uitgelichte artikelen per model!

Ferrari 458 - www.hartvoorautos.nl

Top Marques is niet zomaar een beurs waar je mooie auto’s kunt kijken, dit merk je ook wanneer je over de stands loopt. Het publiek bestaat voornamelijk uit pers of potentiele klanten, de dagjes mensen ontbreken en dat is alleen maar interessant. Op de stands zelf staan dan ook geen ingehuurde ”verkopers” maar de echte CEO’s zijn aanwezig, dit resulteerd in zeer serieus klantencontact en wordt er hier ook direct geschakeld. Ook vandaag zijn er weer auto’s verkocht!

Koenigsegg agera R - www.hartvoorautos.nl

Wat ook bijzonder is voor een automotive-beurs, is dat wanneer je als klant echt interesse hebt in een auto je hiermee ook even kunt proefrijden. Er is een bepaalde demo-vloot die door de stad rijdt om zo een juiste impressie van elk model te geven. Dit gebeurt niet in alle rust, nee de toerentellers komen dik in het rood en de exhaust-sounds vliegen je om de oren!

Mclaren mp4-12c - www.hartvoorautos.nl

 

Bugatti Veyron Pur Sang - www.hartvoorautos.nl

 

Stay tuned for more and please leave a comment!

 

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.