Live verslag Top Marques Monaco 2012 – Dag 1

Live verslag Top Marques Monaco 2012 – Dag 1

Geen zin om te lezen? Kijk dan de video hier boven!

Zoals jullie misschien wel weten vind morgen (19-04-2012) de opening van Top Marques Monaco 2012 plaats, 4 dagen vol supercargeweld in het Grimaldi Forum te Monaco. Niet alleen binnen is het een grote show, ook door de straten van de stad zijn vele exoten te vinden. Wij zullen hier aanwezig zijn en jullie op de hoogte houden van wat zich hier allemaal plaats vindt.

www.hatvoorautos.nl

De dag begon vroeg vandaag, ons vliegtuig vertrok om 09:35, maar om 7 uur stonden we al weer klaar om aan deze reis te beginnen en naar schiphol af te reizen. Om half 12 landen wij op de luchthaven van Nice, een klein uur later stonden we al in Monaco! Op het moment dat wij het station van Monaco uitlopen worden onze blikken blij verrast door 2 prachtige Gallardo’s, toch een mooi begin van deze dagen! Het V10 geluid klinkt bekend maar blijft zo vertrouwd en klinkt als muziek in de oren!

Bugatti Veyron - www.hartvoorautos.nl

Na een half uur rond lopen kom je tot de conclusie dat dit misschien wel de meest bizarre plek in Europa is waar het allemaal draait om ”zien en gezien worden”. De sfeer is fantastisch en het weer is top, voor het eerst sinds tijden weer in een t-shirt op het terras kunnen zitten!

Hotel Hermitage - www.hartvoorautos.nl

De exoten vliegen je om de oren, de een nog harder als de ander! Ook s’avonds hoef je je hier niet te vervelen, eigenlijk komt de sfeer dan pas tot leven. De V8 – V10 maar ook zeker de V12 geluiden ontbreken s’nachts niet. Van Porsche 911 tot Bugatti Veyron, van Bentley Continental tot Rolls Royce Drophead Coupe. Kortom, voor de ware autoliefhebber is het momenteel een paradijs hier. Wij zullen jullie deze dagen op de hoogte houden van al het moois, mochten jullie vragen hebben, wees niet te verlegen even een reactie achter te laten!

Stay Tuned – Team Hartvoorautos.nl

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.