Lidl komt met elektrische Audi TT RS

Lidl komt met elektrische Audi TT RS

Heb je altijd al een dikke Audi willen rijden, maar blijft je portemonnee maar nee zeggen? Bij de Lidl hebben ze nu de oplossing: een elektrische Audi TT RS Cabrio voor een zeer schappelijke prijs. Alleen moet je er dan wel in passen.

Het is namelijk een mini-auto bestemd voor kinderen. Als echte petrolhead wil je natuurlijk dat jouw kinderen ook opgroeien tot autofanaten, en dit speeltje zou daar wel eens heel goed bij kunnen helpen. Deze elektrische mini-Audi is zelf te besturen door de kinderen, zo kunnen ze zich uitleven door met een topsnelheid van wel 6 kilometer per uur door de woonkamer te scheuren. De verlichting voor en achter is volledig werkend en uit het stuur komen motorgeluiden voor de extra beleving, en met echte rubberen banden blijft je vloer ook heel.

Het volledig opladen van deze Audi kost zo’n 12 uur, en dan kan er ongeveer een uur mee gereden worden. De prijs? Slechts 149 euro ben je kwijt voor deze RS. Vanaf 22 november wordt ‘ie geleverd, een ideaal cadeau voor sinterklaas of kerst dus.

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.