Wil jij meerijden met een SLR Stirling Moss over circuit Zandvoort?

Wil jij meerijden met een SLR Stirling Moss over circuit Zandvoort?

European Racewars

Aanstaande 1 juli is het tijd voor European Racewars waar petrolheads hun sportwagens uit zullen gaan laten op het circuit van Zandvoort. Onder de deelnemers bevinden zich onder andere de Mercedes-Benz SLR Stirling Moss, SLS GT3 R en C63 AMG Black Series; en met deze auto’s kun jij meerijden!

European RacewarsEuropean Racewars / 1 juli 2015
European Racewars is een private trackday dat geheel in het teken staat van de rijders en waar je als bezoeker niet zomaar even een kijkje kunt komen nemen. Wil je nou toch aanwezig zijn én echt iets unieks meemaken? Kies dan voor een de onderstaande opties en steun bovendien een fantastisch goed doel!

Je kunt meerijden met:

– Mercedes-Benz C63 AMG Black Series: €100,-
– Mercedes-Benz SLR Stirling Moss: €150,-
– Mercedes-Benz SLS GT3 R: €150,-

Mercedes-Benz SLS GT3 R
Meerijden in een Mercedes-Benz SLS GT3 R is een kans die zich niet zo snel nog een keer zal voor doen. In deze racemachine zit normaliter enkel en alleen een stoel voor de bestuurder maar speciaal voor deze gelegenheid wordt er een bijrijdersstoel geïnstalleerd. Om het nog specialer te maken zal DTM-coureur Maro Engel van de partij zijn om met u drie rondes over het circuit van Zandvoort te rijden. Tevens krijgt u een leuk aandenken in de vorm van foto en video materiaal welke wordt verzorgd door officiële fotograaf voor de Gumball 3000, Oskar Bakke.

European Racewars

Mercedes-Benz SLR Stirling Moss & C63 AMG Black Series
Indien je liever met een straatlegale auto over het circuit van Zandvoort wilt knallen kun je kiezen voor de SLR Stirling Moss of de C63 AMG Black Series. Van de SLR Stirling Moss zijn slechts 75 exemplaren gebouwd en deze had in Nederland een nieuwprijs van €1,3 miljoen! De 5,4 liter grote V8 met supercharger levert 640 pk en sprint daarmee van 0 tot 100 km/h in 3,5 seconden en hij heeft een topsnelheid van 350 km/h.

Ook de C63 AMG Black Series is een beest van een auto die met zijn 6,2 liter V8 517 pk en 620 Nm aan trekkracht levert. Van 0 tot 100 km/h gaat in 4,2 seconden en deze Black Series heeft een begrensde topsnelheid van 300 km/h.

Stichting Laureus
Het totale bedrag dat wordt opgehaald met deze unieke actie op 1 juli zal gaan naar Stichting Laureus welke zich inzet voor sport gerelateerde projecten en daarmee bijdraagt aan het verbeteren van de levens van miljoenen kinderen. Voor meer informatie over deze stichting kun je een kijkje nemen op www.laureus.nl!

Inschrijven
Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor een unieke ervaring op het circuit van Zandvoort. Stuur een e-mail naar info@euracewars.com en zorg dat je er volgende week bij bent!

European Racewars

Foto’s: MICK KOK

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.