Larte Design GLS600: Wanneer normaal Maybach niet voldoende is

Larte Design GLS600: Wanneer normaal Maybach niet voldoende is

Stel, je hebt €228.000,- om kapot te slaan op een stalen ros. En je hebt al een Lamborghini en een Ferrari. Koop je dan een Mercedes-Maybach GLS600? Het is Mercedes’ antwoord op de vraag ‘Wat is pure luxe?’ en wordt in hetzelfde rijtje geplaatst als de Bentley Bentayga en de Rolls-Royce Cullinan.

En maar je zou zeggen dat deze auto full-option is, heb je nog de kans om een setje 22 inch lichtmetaal bij te bestellen evenals een set champagne flutes. Maar tuners van de bouncende Maybach waren er tot op heden geen. Maar nu is daar Larte Design!

Vrij weinig weerkaatsing van het licht..

Een gitzwarte GLS met sportieve bodykit, een nagenoeg volledige dechrome, een grotere grill en nieuwe motorkap moeten naast luxe de GLS ook een agressievere look geven. Uniek is het zeker met het bredere voorkomen, niet in de laatst vanwege de aangedikte kont met andere uitlaattips, diffusor met een soort van F1-licht en een subtiele spoiler bovenop. En mocht je het nou helemaal bont maken, is er een 18-delige wielverbredingskit. Enneh, we moeten het 24 inch lichtmetaal niet vergeten.

Wij vinden dat dat lichtmetaal de plank misslaat, maar he, anderzijds zijn wij niet de eindgebruikers van dit containerschip op wielen. Over vermogen wordt niet gesproken, dus we gaan er vanuit dat de 558pk sterke V8 onaangeroerd is gebleven.

Een prijskaartje is ons (nog) onbekend, maar we kunnen er vanuit gaan dat deze Maybach-uitmonstering niet voor een paar rooitjes van jou is!

Bron: Larte Design

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.