Lamborghini Urus springt over Aventador!!

Lamborghini Urus springt over Aventador!!

Deze vlogger doet echt alles om veel views en volgers te behalen, maar om daarvoor nou je Lamborghini’s op het spel te zetten…

Nog niet zo lang geleden maakten YouTubers gebruik Lamborghini’s om de aandacht te trekken door rond te rijden met de deuren omhoog (in het geval van de Aventador natuurlijk). Of door ze een aftermarket tune te geven.

Social media is echter flink aan het veranderen en creators richten zich tegenwoordig op steeds gekkere content om maar volgers en likes te kunnen krijgen. Ze gaan hierin tegenwoordig zelfs zo ver dat ze hiervoor met gigantische geldbedragen gaan smijten of zelfs hun leven op het spel zetten. De invloed die Social media dus op sommige mensen uit oefent kan dus best negatief zijn.

Toch zijn er af en toe een paar creators die er tussen uit springen door hun bizarre acties of creaties. Wat ons dit keer opviel was een Amerikaanse YouTuber genaamd; Street Speed 717 . Die zelfs zo ver ging fat hij met zijn Lamborghini Urus over een Lamborghini Aventador heen sprong! We zouden het bizarre verhaal uit kunnen legge, maar denken dat het beter is als jet het met je eigen ogen bekijkt. En ja, wij moesten ook twee keer knipperen voordat we het bizarre beeld geloofde.

Thomas Heule